Uitgelichte speler

Eric Jaspers

In de seizoensvooruitblik werd nog aangekondigd dat vooral nieuwe leden aan bod komen in ‘Speler Uitgelicht.’ Vandaag is het echter Preses Jaspers die het nieuwe seizoen opent. Eric speelt al jarenlang als ervaren kracht in het zesde elftal en is sinds enkele jaren ook de trotse voorzitter van de vereniging. 

Naam: Eric Jaspers

Bijnaam: Preses, veurzitter, maar geen één die mijn voetbalkwaliteiten tot uitdrukking laat komen.

Team: 6e

Lid sinds: Oei, long time ago… Jaartje of 12? In het jaar 2003 zal het zo ongeveer dan zijn geweest dat ik mijn eerste zaalvoetbalschoenen heb versleten.

Werk: Rentmeester bij de gemeente Zwolle. Valt dus onder de definitie werk…

Verliefd/Verloofd/Getrouwd: Al 19 jaar getrouwd met Mirjam.

Kinderen: 4 kids. Demi, Milan, Jamir en Indy.

Droom en/of Ambitie: Wellicht ooit nog een keer een Harley Davidson. Maar dat schijnt pas te mogen als de midlife crisis om de hoek komt kijken.

Doelstelling van je eigen team dit seizoen: Nu een keer tot aan het einde van de competitie meedoen voor het kampioenschap.

Hoogtepunt van je ZVO carriére: Het doelpunt tegen het team van Sander. Uitgooi Ahlers, met de borst aannemen en in dezelfde beweging langs Buitje en nog voordat de bal de grond had geraakt lag hij al achter de keeper. Maar dat was slechts 1 van de hoogtepunten.

Dieptepunt van je ZVO carriére: Laat ik graag door mijn teamgenoten bepalen. Niet omdat het er zoveel zijn, maar mijn geheugen laat me bij dit soort vragen vaak in de steek.

Met welke profvoetballer kun je jezelf vergelijken: Tja, welke profvoetballer is naast zijn voetbalcarriére ook actief als voorzitter….. hmmm lastig. Dan maar op het uiterlijk… Denk dat Beckham wel op mij zou willen lijken.

Sterke punten als voetballer: Mentaal niet kapot te krijgen… (Als we voorstaan met 8 doelpunten)

Zwakke punten als voetballer: Kan elke wedstrijd weer iets nieuws zijn. Ben nooit te oud om te leren.

Favoriete voetbalclub: Naast ZVO, PEC (zie werk), AC Milan (zie kids) en OZC (Ben ik de rest van de avonden te vinden als ik niet in de zaal moet ballen).

Favoriete voetballer binnen ZVO en waarom: Favoriet is een groot woord. Maar good old Logtenberg is een smerige keeper om tegen te spelen.

Favoriete snack bij de Carrousel: De schaal met bitterballen die ons wekelijks wordt aangeboden door MdB.

Rookworst: Heb ik inderdaad jaaaaaren verkocht bij de HEMA. En die moet met mosterd.

Wat is je beeld van de vereniging: Leuke vereniging waar het sociale aspect erg belangrijk is. Iedereen kan op zijn eigen niveau spelen en de faciliteiten zijn goed geregeld.

Heb je nog tips/ideeën/opmerkingen voor de vereniging: Er zouden wel wat meer mensen zich mogen aanmelden voor een bestuursfunctie. Er wordt vaak te zwaar aan geti