Eerste 3 punten voor Hogenkamp!

december 12, 2017

Eindelijk! De eerste 3 punten voor Hogenkamp!

Plotseling was daar eind april 2017 de toezegging: De grote Michel Hogenkamp van Ozc 2 gaat de overstap maken naar de zaal, naar echt voetbal, naar Zvo 2!

Weken, zo niet maanden onderhandelingen gingen er aan vooraf. Er werd gepraat met Michel in nuchtere toestand, Michel in aangeschoten toestand en ( en zo zullen veel mensen hem herkennen) Michel in zeer beschonken toestand, nooit gaf hij toe.

Via zijn vrouw Melanie werden vervolgens de volgende pogingen gewaagd, met beloften als: “Dan is ie elke zaterdag lekker thuis” en “Zaalvoetbal is veel goedkoper” werd Melanie figuurlijk bewerkt. Ook dit had geen positief effect op Michel zo leek het.

Tot dus eind april, Michel was voor de 5e x tijdens seizoen 2016-2017 wezen kijken bij (destijds nog) ZVO 3 en was dusdanig verrast door het hoge niveau en de enorme snelheid van het spelletje dat hij zichzelf daar wel tussen zag shinen. Ook het na drinken beviel hem wel, de traditie van een blikje bier in de kleedkamer na een gewonnen wedstrijd zag Michel als een pluspunt en de pilsjes in cafe de Herberg maakten hem helemaal wild! Zaalvoetbal is meer dan alleen een bal rondspelen! Het is ook bier drinken en bitterballen eten mits je niet tussen Bas en Bonen zit!

Zo kwam er dus de dag dat Buiter een appje binnen kreeg:

Vr 28 apr.

Michel: Hey Sander

Sander: Hey Michel hoe ist?

Michel: Goed, ik heb een vraag: Als ik komend seizoen 11x de shirts, broekjes en sokken was mag ik dan bij jullie in het team komen voetballen?

Sander: Joooo dat is top nieuws man! Eindelijk om? Ik vind 11x wel vaak, laten we zo afspreken: Als jij na jouw 3e gespeelde competitiewedstrijd nog geen overwinning behaald hebt dan moet je 11x wassen want dan breng je ons ongeluk als titelkandidaat!

Michel: Top! Ik heb jullie vaak zien voetballen, als het goed is worden we fluitend kampioen dus die weddenschap durf ik aan! Bedankt man kan ik me aanmelden via de website?

Sander: Ja dan even je foto enz. opsturen naarinfo@zaalvoetbalommen.nl en alles komt goed

Michel: Bedankt man! Super blij mee!

En zo geschiedde, Michel werd lid… Het seizoen 2017-2018 zou zijn eerste seizoen worden in de zaal waarin als doelstelling geformuleerd werd: Meedoen voor het kampioenschap en ver komen in de beker.

De eerst wedstrijd voor de beker was uit naar Dalfsen 2, hierover is geen verslag geschreven dus de uitslag moge duidelijk zijn.

De eerste wedstrijd in de competitie was thuis tegen Marktzicht, hierover is een verslag geschreven dus winst. Saillant detail: Michel was er niet bij.

De tweede, derde en vierde competitiewedstrijden werden niet omschreven in een verslag dus ook hier is de uitslag te raden. Dit is uiterst jammer want er had een leuke anekdote in vermeld kunnen worden over een stapweekend in Groningen met de vriendengroep waarin Michel gevonden werd in een winkeletalage met ………. Helaas de wedstrijden gingen verloren dus geen mooi verhaal.

Dan eindelijk: Dinsdag 7 november HHC 3 uit. 1-3 winst met aan Ommer zijde een uitblinkende Michel! Wat een passing, wat een souplesse! De man die nog 10x moet wassen speelde de wedstrijd van zijn leven en zag dit beloond met een fantastische assist! Na een 0-0 ruststand werd Michel meegezogen in het hoge niveau dat ZVO 2 de tweede helft op de mat neerlegde en bewees hij dit prima aan te kunnen! Na de wedstrijd konden we dan eindelijk eens aan het bier in cafe de Herberg met een lach op ons gezicht en blijven zitten tot de man met de hamer…. *herstel* langs kwam.

Dit seizoen meer van Michel zien? Zoek dan op Facebook of kom naar de Carrousel om deze bescheiden slager live in actie te zin bij ZVO 2!

Ander nieuws

Nieuwjaarsreceptie

januari 9, 2023

Hallo topper, Hierbij nog even een reminder voor onze nieuwjaarsreceptie. Het bestuur nodigt je van harte uit om te komen proosten op het nieuwe jaar. Woensdag 11 januari vanaf 20 uur bij onze hoofdsponsor in de Herberg Music Hall. Op het programma staan onder andere de uitreiking van de topscorerbokaal en het benoemen van Jeroen…

Lees meer

Uitnodiging ALV en feestavond

augustus 20, 2022

Hallo topper,   Hou 24 september in de avond je agenda vrij of maak hem leeg voor het volgende:   Graag wil het bestuur je uitnodigen voor de algemene ledenvergadering gevolgd door de jaarlijkse feestavond. Tijdens de feestavond kunnen je ook nog afscheid nemen van de stoppende leden die ook zijn uitgenodigd en kennis maken…

Lees meer

Coronaregels voor binnensporten

november 7, 2021

Vanaf 6 november 2021 zijn de regels vanuit de overheid weer aangescherpt voor de binnensporten. Hou er rekening mee dat er controle plaats kan vinden op een coronatoegangsbewijs, met als gevolg dat je geweigerd kunt worden bij de sporthal of voor aanvang van de wedstrijd. De belangrijkste wijzigingen voor sport vanaf 6 november a.s.  De…

Lees meer

Aftrap seizoen 21/22

augustus 16, 2021

Hallo sportieveling,   Hieronder vind je in de bestanden informatie van het bestuur en de nieuwe spelregels. Aftrap seizoen 21 22 Nieuwe spelregels zaalvoetbal

Lees meer

Algemene ledenvergadering

oktober 27, 2020

Het bestuur roept alle leden op voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Door de huidige maatregelen gaan we hier een online bijeenkomst van maken. De link naar onze digitale vergaderruimte ontvang je volgende week Datum:                Donderdag 5 november 2020, Aanvang:             20:00 uur Locatie:                Waar jij wil, met inachtneming van de geldende regels…

Lees meer

Nieuws

september 30, 2020

Hallo sportieveling,   Graag willen we je informeren over een brief die we hebben ontvangen van de burgermeester van Ommen dhr. Vroomen. Je kunt de brief vinden in de bijlage. Net als de burgemeester hopen we dat een ieder zijn verantwoordelijkheid pakt en bijvoorbeeld niet met teveel in de kleedkamer gaan zitten e.d.   Verder…

Lees meer

Informatie voor bezoekende teams -update-

september 7, 2020

Coronaregels voor binnensporten november 7, 2021   Vanaf 6 november 2021 zijn de regels vanuit de overheid weer aangescherpt voor de binnensporten. Hou er rekening mee dat er controle plaats kan vinden op een coronatoegangsbewijs, met als gevolg dat je geweigerd kunt worden bij de sporthal of voor aanvang van de wedstrijd. De belangrijkste wijzigingen…

Lees meer

Opstart nieuwe seizoen

augustus 17, 2020

Hallo  sportieveling, Nog even en dan mogen we de rubberen wei weer op (ja ik weet dat het Polyerethaan en rubbergranulaat is). Veel plezier daarbij vooral ook voor onze nieuwe leden die we van harte welkom willen heten bij onze vereniging. Maatregelen en richtlijnen Om ons als vereniging zo goed mogelijk aan de richtlijnen en…

Lees meer

Richtlijnen Carrousel

augustus 17, 2020

Hallo zaalvoetballer,   Van de Carrousel kregen we onderstaande richtlijnen:   Richtlijnen gebruik sporthallen. We nemen uw gezondheid zeer serieus. Dat betekent dat de richtlijnen van het RIVM leidend zijn voor iedereen: sporters, trainers, docenten en medewerkers. Route Om voldoende afstand te houden is er voor de sporthallen een looproute gemaakt. • Via hoofdingang naar…

Lees meer

Geen zaalvoetbal tot en met 31 maart

maart 12, 2020

Zaalvoetbal Vereniging Ommen volgt de richtlijn van de KNVB om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren tot en met 31 maart.

Lees meer