De blauwe trein dendert voort!

december 13, 2017

De blauwe trein dendert voort!

Wie stopt ZVO3? Dat is de vraag die rondgaat bij de tegenstanders van ZVO in de 2e klasse oost. 4 wedstrijden onderweg, 12 punten, doelsaldo: 21-5.

Cijfers waar we mee thuis kunnen komen! Ook Almelo fc 6 ondervond maandag 24-10 de dadendrang van het 3e en werd met 6-0 teruggestuurd naar Almelooo.

Een tegenstander waar we voor de wedstrijd van wisten dat ze gewonnen hadden van nummer 2 uit de competitie PH2 met 2-1 en dat ze ZVO2 op een 3-3 gelijkspel wisten te houden.

Echter is het zelfvertrouwen in het 3e momenteel zo hoog dat er van te voren gesproken werd over de nul houden ipv. winnen.

Met Daman als keeper, Bonen, Frans en Babe als verdedigers en Veen, Tak, Flim en Buiter als aanvallers/middenvelders was er wederom een fitte sterkte selectie beschikbaar voor “leider voor een dag” Bas Lamberink. Bas had zijn enorme kater van een weekend weg in Duitsland nog niet helemaal verwerkt en vond het verstandig de wallen onder zijn ogen niet te belasten en uit voorzorg maar even een avond rust te nemen op de bank.

Noef raakte zaterdag in Vroomshoop geblesseerd door de plaatselijke slager/houthakker en Bernhard vierde zijn verjaardag.

De eerste helft zakte ZVO terug op eigen helft en liet Almelo het spel maken, verdedigend stond het wederom zo sterk dat er geen muis doorkwam en Daman alleen een paar opraapballen te verwerken kreeg.

Aanvallend werd er het nodige gecreëerd, Babe en Frans zochten beide een aantal keer de tweede paal maar de ballen waren niet goed op maat of de aanvallers waren te laat of te vroeg.  Tot de 15e minuut, een counter uit het boekje welke begon bij Daman die de bal meegaf aan Babe die op zijn beurt de bal diep bij de tweede paal gooit waar Sander van een meter of 3 de bal laag in de hoek kon schuiven.

Voor rust werd ook nog de 2-0 gemaakt door ZVO3 *.

Na rust ging het net als in de voorgaande wedstrijden ouderwets snel, doelpunten van Tak, wederom Sander, Babe en een penal van Daman zetten de verdiende eindstand op 6-0! Een zeer stabiele wedstrijd waarin nagenoeg niets werd weggegeven en als Almelo er door kwam stond Nico uitstekend te keepen!

Ook Flim maakte zijn minuten, na het verslag van vorige week waarin hij zijn 2 minuten uitvoerig beschreef maakte ook deze maandag Flim een …………. Indruk.

Het seizoen is nog lang maar na 4 gewonnen competitiewedstrijden en 2 gewonnen bekerwedstrijden is het vertrouwen in een mooi eindresultaat groot! De volgende wedstrijd spelen we 14 november thuis tegen HHC 3.

*De 2-0… De 2-0 was van dusdanige schoonheid dat deze een extra eigen alinea verdient. Normaal gesproken doen we dat niet. Als Tak scoort al helemaal niet. Tak is Tak, Tak is blij met zichzelf en laat dat vaak goed merken. Naast het feit dat Tak blij is met zichzelf en dat graag laat merken is Tak een geweldige voetballer. Naast het feit dat Tak blij is met zichzelf en dit vaak laat merken en een geweldige voetballer is is Tak ook wel een fijne persoonlijkheid.

Deze Tak die dus blij is met zichzelf en dat ook graag laat merken maar een geweldige voetballer en een fijne persoonlijkheid maakte dus de goal van de avond.

Deze goal was niet zo mooi als die van Sander uit bij HHC3 maar hij komt aardig in de buurt.

Een korte omschrijving:  Tak ontvangt de bal op de middenlijn, dribbelt 3 meter de vijandelijke helft op alwaar hij een tegenstander voor zich krijgt. Met een geniale voetbeweging die niet na te vertellen is wordt de bal onder Tak zijn voet doorgehaald door Tak zelf waardoor de poorten van de tegenstander wijd opengaan. Tak speelt de bal met een geniale sleep door de benen van de tegenstander en zet zichzelf daarmee vrij voor het doel waarna hij met links de bal hard in de bovenhoek doet ploffen.

Zelfs Tak juichte en was blij, niet alleen met zichzelf maar ook met deze goal.

Tak… Mooie goal knul!

Ander nieuws

Nieuwjaarsreceptie

januari 9, 2023

Hallo topper, Hierbij nog even een reminder voor onze nieuwjaarsreceptie. Het bestuur nodigt je van harte uit om te komen proosten op het nieuwe jaar. Woensdag 11 januari vanaf 20 uur bij onze hoofdsponsor in de Herberg Music Hall. Op het programma staan onder andere de uitreiking van de topscorerbokaal en het benoemen van Jeroen…

Lees meer

Uitnodiging ALV en feestavond

augustus 20, 2022

Hallo topper,   Hou 24 september in de avond je agenda vrij of maak hem leeg voor het volgende:   Graag wil het bestuur je uitnodigen voor de algemene ledenvergadering gevolgd door de jaarlijkse feestavond. Tijdens de feestavond kunnen je ook nog afscheid nemen van de stoppende leden die ook zijn uitgenodigd en kennis maken…

Lees meer

Coronaregels voor binnensporten

november 7, 2021

Vanaf 6 november 2021 zijn de regels vanuit de overheid weer aangescherpt voor de binnensporten. Hou er rekening mee dat er controle plaats kan vinden op een coronatoegangsbewijs, met als gevolg dat je geweigerd kunt worden bij de sporthal of voor aanvang van de wedstrijd. De belangrijkste wijzigingen voor sport vanaf 6 november a.s.  De…

Lees meer

Aftrap seizoen 21/22

augustus 16, 2021

Hallo sportieveling,   Hieronder vind je in de bestanden informatie van het bestuur en de nieuwe spelregels. Aftrap seizoen 21 22 Nieuwe spelregels zaalvoetbal

Lees meer

Algemene ledenvergadering

oktober 27, 2020

Het bestuur roept alle leden op voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Door de huidige maatregelen gaan we hier een online bijeenkomst van maken. De link naar onze digitale vergaderruimte ontvang je volgende week Datum:                Donderdag 5 november 2020, Aanvang:             20:00 uur Locatie:                Waar jij wil, met inachtneming van de geldende regels…

Lees meer

Nieuws

september 30, 2020

Hallo sportieveling,   Graag willen we je informeren over een brief die we hebben ontvangen van de burgermeester van Ommen dhr. Vroomen. Je kunt de brief vinden in de bijlage. Net als de burgemeester hopen we dat een ieder zijn verantwoordelijkheid pakt en bijvoorbeeld niet met teveel in de kleedkamer gaan zitten e.d.   Verder…

Lees meer

Informatie voor bezoekende teams -update-

september 7, 2020

Coronaregels voor binnensporten november 7, 2021   Vanaf 6 november 2021 zijn de regels vanuit de overheid weer aangescherpt voor de binnensporten. Hou er rekening mee dat er controle plaats kan vinden op een coronatoegangsbewijs, met als gevolg dat je geweigerd kunt worden bij de sporthal of voor aanvang van de wedstrijd. De belangrijkste wijzigingen…

Lees meer

Opstart nieuwe seizoen

augustus 17, 2020

Hallo  sportieveling, Nog even en dan mogen we de rubberen wei weer op (ja ik weet dat het Polyerethaan en rubbergranulaat is). Veel plezier daarbij vooral ook voor onze nieuwe leden die we van harte welkom willen heten bij onze vereniging. Maatregelen en richtlijnen Om ons als vereniging zo goed mogelijk aan de richtlijnen en…

Lees meer

Richtlijnen Carrousel

augustus 17, 2020

Hallo zaalvoetballer,   Van de Carrousel kregen we onderstaande richtlijnen:   Richtlijnen gebruik sporthallen. We nemen uw gezondheid zeer serieus. Dat betekent dat de richtlijnen van het RIVM leidend zijn voor iedereen: sporters, trainers, docenten en medewerkers. Route Om voldoende afstand te houden is er voor de sporthallen een looproute gemaakt. • Via hoofdingang naar…

Lees meer

Geen zaalvoetbal tot en met 31 maart

maart 12, 2020

Zaalvoetbal Vereniging Ommen volgt de richtlijn van de KNVB om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren tot en met 31 maart.

Lees meer